Atlas Concorde este unul dintre jucatorii cheie din piata mondiala de placi ceramice si una dintre cele mai importante si mari companii din acest domeniu, din intreaga lume. Misiunea lor este de a oferi designerilor, arhitectilor dar si celor mai exigenti clienti solutii ceramice potrivite pentru fiecare intrebuintare, asigurand un aspect estetic atragator in ton cu nevoile pietei, dar in acelasi timp, cu excelente performante tehnice.

Catalogul de produse Atlas Concorde

Catalogul de produse Atlas Concorde ofera o gama variata de dimensiuni, culori, finisaje si elemente speciale, toate realizate in elegantul stil italienesc, folosind cele mai noi tehnologii de productie si solutii stilistice avansate.

Solutiile de design cu produsele ceramice Atlas Concorde sunt infinite. De la pardoseli acoperite cu placi ceramice de mari dimensiuni, placi ceramice groase pentru exterior, placi ceramice albe pentru pereti si suprafete cu reliefuri spectaculoase, toate sunt menite sa dea viata celor mai ambitioase planuri arhitecturale.

 Surse de inspiratie

Marmura, piatra, lemnul, tesaturile, betonul, reliefuri, materiale, designuri. Toate motivele ce stau la baza produselor ceramice au fost atent studiate si interpretate intr-o maniera care creste valoarea perceputa atat pentru produsul finit cat si pentru materialul care a servit ca sursa de inspiratie.

Produse pentru pardoseala si pereti ce pot finisa orice ambianta

Italienii de la Atlas Concorde produc placi ceramice pentru pardoseala si pentru pereti, pentru intrebuintari rezidentiale ce reflecta cat mai fidel stilul si personalitatea celor care locuiesc in spatiul decorat. Pentru zona HORECA, spatiile office, sau cele mai exclusiviste spatii retail, diversitatea de produse, stiluri si caracteristicile tehnice aduc un plus de valoare greu de egalat.

Colectiile de ceramica portelanata pentru pardoseala (gresie) sunt rezultatul simbiozei dintre estetica si evolutia tehnica, ce vine alaturi cu caracteristici tehnice deosebite: rezistenta, durabilitate, usurinta curatarii si intretinerii.

Colectiile de ceramica pentru pereti au un potential intens de culoare si caracter decorativ. Placile de faianta sunt foarte atragatoare estetic, pretabile pentru bai, zone SPA, sau spatii publice unde se doreste obtinerea unui decor spectaculos al peretilor.

Dincolo de conceptul static al colectiei de produse

Un alt atribut al creatiilor Atlas Concorde este depasirea granitelor colectiei si crearea de proiecte de finisaje integrate: asortari de placi de gresie pentru pardoseala cu faianta pentru pereti ce creeaza continuitate in decorul interior si exterior. Fiecare produs reflecta valorile de capatai ale Atlas Concorde, prin redefinirea conceptului de design si luxos in stil italienesc.

Pentru detalii despre produsele Atlas Concorde disponibile in oferta Perpetuum, ne puteti contacta aici.