Orientati spre succesul pe termen lung bazat pe onestitate, calitate, incredere, parteneriate si responsabilitate, FunderMax este compania care devine incet si sigur un lider de piata pe nisa sa de produse. Pornind de la aceste principii, produsele FunderMax se remarca usor prin inovatia si calitatea inluse in fiecare colectie creata pentru oameni ce creaza.

De ce sa alegi placile compacte FunderMax Exterior?

Placile Compacte FunderMax Exterior sunt placi termorigide de tip duromer-laminat (HPL) cu destinatie exterioara, obtinute printr-un procedeu de impregnare, stratificare si laminare prin presare la temperaturi inalte si presiuni ridicate. Rasina poliuretan-acrilica dublu intarita confera decorului o protectie de exceptie impotriva decolorarii sub actiunea razelor ultraviolete.

Produsele se caracterizeaza printr-o stabilitate dimensionala crescuta, rezistenta in fata agresiunilor mecanice de tip incovoiere sau impact, precum si printr-un ciclu de viata extins. Astfel, placile compacte reprezinta solutia perfecta in aplicatiile de exterior precum:

  • fatade ventilate 
  • parapeti pentru balcoane si loggii 
  • partitiile separatoare ale acestora
  • pergole, storuri si parasolare
  • mobilier stradal si spatii de joaca in zonele de agrement
  • solutii de imprejmuire perimetrala sau ornamentala

Succesul sta in alegerea sistemului corect

Din multimea de optiuni in alegerea produselor si sistemelor pentru exterior, in cele ce urmeaza vom prezenta doua sisteme de fatada, Modulo si Scaleo.

Cu sistemele de fatada Modulo si Scaleo, FunderMax iti ofera panourile, sistemele de montaj respectiv accesoriile necesare
dintr-un singur loc. Astfel, nu doar ca economisesti timp pretios cu achizitia, dar ai si siguranta ca obtineti panouri de fatada
durabile, rezistente la impact si decolorare precum si accesoriile necesare in recunoscuta calitate FunderMax.

MODULO este sistemul pentru fatada inchisa si poate fi usor instalat pe substructura de aluminiu sau lemn, iar diferitele posibilitati de montaj iti permit imprimarea unor accente noi asupra fatadei.

Cu acest sistem modern de fatada este posibila realizarea fatadelor - precum si a placarilor interioare - cu ajutorul panourilor prefabricate si al clemelor de fixare discrete (non-vizibile). 

SCALEO este un sistem robust de fatada cu aspect perfec de solzi, ce poate fi de asemenea montat pe substructura de aluminiu sau lemn. O varietate de solutii pentru colturi interioare si exterioare este de asemenea inclusa in acest sistem.

Cu panourile prefabricate suprapozabile Max Exterior, este foarte usor sa proiectezi fatade moderne si robuste, prin combinatia ideala intre un sistem de sustinere usor de montat si caracteristicile recunoscute ale panourilor Max Exterior. 

Principalele avantaje ale sistemelor SCALEO si MODULO sunt:

  • Usor de montat (pe substructura de lemn sau aluminiu)
  • Imbinari inguste (2 mm)
  • Usor de curatat
  • Paleta larga de decoruri
  • Rezistent la decolorare si raze UV
  • Rezistent la intemperii
  • Rezistent la ploaia cu grindina
  • Rezistent la zgarieturi

Ce poate sa faca Max Exterior

Sistemele de fatada Modulo si Scaleo includ intotdeauna sistemele de montaj si panourile prefabricate conform dorintelor. Fiecare sistem include placi tip duromer laminate la inalta presiune (HPL) in conformitate cu standardul EN 438-6 Tip EDF. Rasina poliuretan-acrilica dublu intarita confera o protectie extrem de eficienta impotriva intemperiilor si este prin excelenta potrivita pentru placarile de fatade permanente.

Pentru detalii despre produsele FunderMax ne puteti contacta aici.