Primavara toti ne indreptam atentia spre spatiile amenajate exterior, de la terase pana la spatiile de joaca. Unul dintre obiectivele principale ale unei amenajari exterioare este durabilitatea lucrarii si a produselor folosite. Pentru terase cu podele trainice si cu aspect natural, recomandarea noastra este sistemul torroTIMBER.

Cu ce se diferentiaza produsele torroTIMBER

Sistemele torroTIMBER sunt fabricate in Germania si pot fi folosite in amenajarea terasei, dar si pentru garduri sau obloane. 

Sisteme terasa

La baza sistemului de terasa sunt podelele inovatoare din WPC, folosite ca alternativa la podelele din lemn natural. WPC-ul este un material compozit ce imbina fibrele lemnoase cu plasticul, iar acest fapt ii confera o stabilitate dimensionala foarte buna. In plus, podelele din WPC rezista atacurilor insectelor, nu favorizeaza dezvoltarea mucegaiului, nu produc aschii, nu crapa. Cu o instalare si o intretinere corespunzatoare, o terasa cu podele din WPC  arata ca noua chiar si dupa 10 ani.

Cu acest tip de placa ai siguranta ca podeaua isi va pastra planeitatea si integritatea (nu crapa) dupa actiuni repetate de inghet /dezghet. Placile WPC nu necesita uleiere la fel ca si lemnul natural. Datorita raportului de 75% lemn si doar 25% polimeri de inalta calitate, nu se incalzeste la fel de tare de la soare ca si podelele din WPC cu continut ridicat de plastic, ceea ce il face pretabil la mersul cu picior gol.

In alegerea decorului, torroTIMBER ne pune la dispozitie trei colectii: Glacier, Dolomit si Trend.

torroTIMBER Glacier

Cu un design modern, adaptat trendurilor actuale, colectia Glacier ne va aduce mai aproape de natural printr-un tip de finisaj cu striatii fine, neregulate si culori inspirate din natura, ce creeaza iluzia unei scanduri de lemn natural dar cu o rezistenta superioara in timp.

Ca noutate in materie de tehnologie placile din colectia Glacier sunt placi pline, ceea ce, spre deosebire de placile standad cu miez de tip fagure, goale la interior, confera o rezistenta mult mai buna in timp si o stabilitate dimensionala ridicata. Dala cu latimea de 193 mm este reversibila (se poate instala pe ambele fete), fiind disponibila in culorile terra si grafit.

torroTIMBER Dolomit

Dala de terasa torroTIMBER Dolomit impresioneaza prin jocul de culori. Proportiile dintre latimea de 193 mm a dalei ai rostul de 5 mm confera ansamblului un aer de unitate armonioasa. Prin ponderea de pana la 75% a fibrelor de lemn, materialul lemnos este nu doar plasat in prim plan, ci si perceptibil ca atare. Disponibila in culorile maro si gri, colectia Dolomit isi gaseste usor locul in fiecare decor de terasa sau gradina.

torroTIMBER Trend

Arhitectii, designerii si constructorii sunt unanimi in apreciere: aceasta dala se potriveste pur si simplu peste tot! Indiferent daca este vorba de o vila urbana in maniera cubista, de un balcon in stil clasic sau de o gradina cu fler mediteranean. Suprafata canelata sau striata a dalei Trend evidentiaza un raport optim intre adancime si latime, avand deopotriva un aer sobru si emotional. Colectia torroTIMBER Trend ste disponibila in diverse latimi si culori pentru a crea efecte optice si jocuri de forme ce scot in evidenta spatiul amenajat.

Indiferent de anvergura proiectului pentru terasa, terasa proiectata online este unealta la indemana tuturor. Puteti proiecta noua terasa pe calculator si sa intocmiti listele de material, planurile de asamblare pentru substructura si cele pentru dale. Pentru a face un test intrati pe: www.torrotimber.com/planner, iar pentru detalii despre produsele torroTIMBER si comenzi, ne puteti contacta aici.