Unul dintre cele mai des intalnite subiecte de reamenajare este cel HoReCa. De aceasta data specialistii nostrii au ajuns la Targu-Neamt, la restaurantul si hotelul*** Doina.

In aceasta locatie s-a propus ca sistem de prindere a perdelelor ruloul roman (roman shade), deoarece arhitectura veche, asimetrica, intrerupta din loc in loc de grinzi de sustinere, nu permitea altceva care sa se incadreze in bugetul alocat.

Sistemele romane usoare (45 ml, din aluminiu cu suveici din plastic si tije metalice), se incadreaza foarte bine intr-un concept minimalist, creand o atmosfera cu usoare tendinte orientale.


Perdelele folosite (100 ml de perdea batist) sunt crem, semi-opace, dublate, in ideea de a oferi intimitate cand sunt coborate. Avantajul acestor sisteme este ca, in functie de nivelele la care sunt ridicate sau coborate, se poate creea un joc de suprafete mate si transparente, in acelasi timp, aspectul de ansamblu fiind foarte placut ochiului.

Alaturi de geometria lor clara, repetitiva, am propus o mocheta deosebita,de trafic intensMocheta Garda 188 (400 mp) are firul vopsit in masa, cu un design din arabescuri florale intr-o explozie de rosu cu galben pal si orange in nervurile fine care definesc ornamentul.    

Vezi intreaga galerie de poze aici, iar daca ti-a placut proiectul si vrei sa apelezi la sfaturile specialistilor nostrii, ne poti contacta aici.