Un alt proiect reusit, un alt client multumit!

Proiectele noastre - Hotel MariKo-Inn *** Roman


La acest proiect beneficiarul a dorit mocheta personalizata (1000 mp, in camere si holuri) cu design geometric si culori grizate, design preluat dintr-o fotografie, reprodus si implementat pe baza mostrelor oferite de furnizorul nostru de mocheta personalizata.
Pentru camere si holuri s-au furnizat perdele Drapilux (180 ml) si draperii Soft H 710 (131 ml).


Perdelele si draperiile sunt produse tehnice, ignifugate pe fir. Conceptul camerei are ca element principal mocheta, restul produselor au fost alese in asa fel incat sa nu faca concurenta mochetei, ci sa o puna in valoare. De aceea perdeaua crem, si draperiile de culoare bej cald (cu design in dungi inguste verticale), intregesc tematica dorita de beneficiar, de hotel cu interior axat pe bussines class.
Traversele de pat (48 ml) preiau, ca design, arabescul modelului din mocheta, in aceeasi gama cromatica cu draperiile si tapiteria scaunelor si fotoliilor. Corpurile de iluminat puncteaza placut atmosfera creata - de "business, but cozy”.


Pentru sala de fitness a hotelului s-a furnizat covor PVC Excellence 80 Doussie (250 mp), inclusiv cordon de sudura, adezivi pentru covor si scafa, precum si profile de inchidere clips pentru covor.
Pentru a opri murdaria la intrare, s-a montat presul profesional Elephant. S-a optat pentru montajul prin ingropare pentru a nu ingreuna deschiderea usii.
Solutiile de curatare profesionale furnizate de specialistul Perpetuum (solutie de curatat uscat Carpet Lifedetergent Tebo Dry Cleanersolutie de scos pete Floor Mate) asigura usurinta indepartarii diferitelor pete, mentinand aspectul curat si proaspat al hotelului.

Daca ti-a placut executia proiectului si doresti sa contactezi expertii nostri, o poti face aici.