Teatrul National "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca este una dintre cele mai prestigioase institutii teatrale din Romania. Teatrul asigura cresterea nivelului de dezvoltare culturala a comunitatii orasului Cluj. Suntem deosebit de mandri pentru faptul ca si firma Perpetuum a contribuit la amenajarea acestei cladiri istorice.

Teatrul National Cluj-Napoca


S-a dorit inlocuirea pardoselii vechi, fara a influenta aspectul initial, teatrul fiind declarat patrimoniu national. De aceea nu s-au putut pune plinte, ci s-a mers pe aplicarea pe margini a baghetelor de lemn initiale.
De asemenea, s-a tinut cont si de culoarea originala (impusa, de altfel, in toate salile de spectacole), respectiv rosu bordeaux uni. Cei 745 mp de mocheta de trafic confectionata din fir de poliamida au fost montati in sala principala, la garderoba, rangul 1, pe holuri si pe scari. Pe scari si in sala mare s-a optat pentru surfilarea perimetrala cu ata ton in ton, a fasiilor aplicate.


Specialistii Perpetuum au oferit mocheta Prominent uni, ca solutie optima ce imbina doua caracteristici foarte importante: clasa de traffic 3.3 (trafic comercial intens) si clasa mare de confort la atingere (clasa 4).
Pentru a masca diferentele de nivel existente la imbinarea mochetei cu pragurile sau pardoseala existenta s-au folosit 35 ml de profil trecere cu diferenta de nivel cu surub ascuns 41 mm.

Aici poti vedea intreaga galerie foto, iar daca ti-a placut cum am realizat acest proiect si vrei sa iei legatura cu specialistii Perpetuum ne poti contacta prin intermediul formularului de contact.