Anul acesta s-au alaturat portofoliului Perpetuum o serie de furnizori de produse de inalta calitate, iar printre acestia se regaseste si Moduleo cu pardoseala de vinil personalizabila si de inalta calitate.

Produse de inalta calitate pentru pardoseala ce se potrivesc perfect cu identitatea utilizatorilor

La Moduleo, un principiu de baza este ca interiorul trebuie sa reflecte identitatea celor care folosesc spatiul, fie ca este vorba despre un spatiu office sau unul rezidential. Pentru a veni in intampinarea unor cerinte variate, produsele Moduleo au fost concepute in trei game - Select, Transform si Impress, ce acopera cu succes nevoile de baza dar si exigentele pentru produse exceptionale.

Mergand un pas mai departe, Moduleo introduce un nou concept de creare a pardoselii - Moods, o colectie dinamica in care se pot imbina 10 forme unice cu o selectie de texturi de lemn sau piatra din gamele Transform si Impress, pentru a obtine peste 110 modele deosebite de pardoseala, de la clasic si elegant pana la dinamic si creativ, asa cum veti afla in cele ce urmeaza. 

Chevron Basic

Eleganta geometrica din coada de peste a devenit foarte populara in ultimii ani si este lesne de inteles de ce. Modelul clasic isi pastreaza frumuseteea si eleganta prin simplitate, dar acum are un plus de contrast pentru o prezenta mai indrazneata.

Chevron Columns

Acest model porneste de la Chevron Basic, dar insereaza o placa ingusta de vinil pentru a da efectul de coloana. Obiectivul final este de a crea contrast pe suprafata pardoselii si iluzia optica de alungire a incaperii.

Triangle

Modelul in triunghiuri creaza cel mai mare impact vizual din toata colectia: formele geometrice mari au o prezenta foarte puternica si vor juca un rol dominant chiar si in cele mai expresive decoruri.

Basket weave 

Aspectul impletiturii de pe cosul de nuiele poate fi usor redat in modelul de pe pardoseala Moduleo. Atunci cand acest tipar clasic este compus din dale de diferite dimensiuni: mici, lungi si inguste, sau dale grupate in blocuri de cate 4, efectul este unul compact, potrivit pentru spatiile largi in care nu se doreste un accent pus pe o anumita directie sau axa.

Herringbone

Unul dintre modelele cele mai de succes folosit in decorul pardoselii, coada de peste sau hering, este interpretat intr-un stil modern ce simplifica si ofera un plus de eleganta variantei clasice.

Straggered bands

Placile de dimensiuni asortate sunt o interpretare dinamica a unui model clasic folosit pentru pardoseala cu scanduri de lemn. Combinand dalele mici, inguste, scurte, medii si standard intre ele in mod aleator, se obtine un rezultat care are toate calitatile unei pardoseli decorata cu scanduri, insa mai putin rigida si liniara.

Hexagon

Asezand placi hexagonale intr-un mod aleator, pardoseala capata instant o nota de sofisticare cu iz retro. Modelul se potriveste oricarui tip sau intrebuintare de spatiu pentru ca nu atrage privirea intr-o anume directie.

In plus, modelul Hexagon Random Woods este un model unic colectiei Moduleo Moods prin combinarea texturilor de lemn sau piatra pentru un aspect cald si mixuri inedite de texturi.

Diamond

Iluzia cuburilor 3D este obtinuta pe suprafata pardoselii prin placi in forma de romb asezate cate 3. Efectul optic creat este de spatialitate si adancime, de pardoseala bidimensionala pentru un spatiu cu caracter. 

Honeycomb

Fagurele de miere este un alt motiv geometric clasic vintage reinterpretat cu ajutorul placilor Moduleo: clasicul model creat cu texturi contemporane si materiale de inalta calitate, este o alegere placuta pentru orice spatiu in care se doreste adaugarea unui plus de caracter.

Pentru detalii legate de noul nostru furnizor de pardoseala de vinil, Moduleo, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.